#14 Fél perc tőzsde -Tippek az Indikátorok használatához

Tippek az Indikátorok használatához

- A kereskedelemre a 80-20-as szabály inkább vonatkozik, mint az élet más vonatkozásaira. Eredményeinek 80% -át az erőfeszítések 20% -a határozza meg. Bármilyen megközelítést választ is, mindenképpen távolítsa el az összes felesleges indikátorokat a chartról. Hasonlóképpen, ne pazarolja az időt azzal, hogy megpróbálja összehangolni az alapokat és a piaci mozgást összekötő komplex elméleteket. Legyen mindenek felett hatékony!

- A KISS szabály nagyszabású kereskedésre is vonatkozik. Annak érdekében, hogy a 80-20 szabály az Ön számára „működjön”, egyszerű és finom megközelítésre van szüksége. Kombinálni szeretné az egyszerű technikai utasításokat egy ugyanolyan egyszerű, de logikus módszerrel a feltörekvő alapok elnyelésére és emésztésére. Ha nem tudja megmagyarázni, mit csinál egy 5 éves gyereknek, akkor ez túl bonyolult. Egyszerűsítse!

- Pontosan tudja, mire vár. Ne menjen „keresgélni” a tözsdére. Az agyunk arra van kiképezve, hogy „megtalálja”, amit keresünk. Ha aktívan keresi a kereskedéseket, az agya megtalálja azokat az Ön számára. Valószínűleg azonban veszíteni fognak a kereskedésekben - ennek oka az, hogy nem „engedted meg magadnak hogy a piac hozzád jöjjön”. Ön "kényszerítette a véleményét" a piacra. Ezt könnyebb mondani, mint megtenni ... de ha azon kapja magát, hogy trédet „keresgél”, akkor valószínűleg a legjobb, ha azonnal abbahagyja a kereskedést és mást csinál helyette. Valószínű, hogy valójában nem volt jó tréd, amibe beleragadtál, és te ott kerested a cselekvést, ahol nem volt ilyen.

Az unatkozó, akciót kereső kereskedő ritkán több, mint egy szerencsejátékos.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.